Актуелне вести

Grid List

Ауторска права и ми

Ми смо

Чињеница да се одређеном садржају на Интернету слободно може приступати не значи да текст, слика или видео секвенца, не подлеже ауторским и неким другим правима. У том смислу овај сајт и његов садржај се не издваја ништа више од тога.

Copyright

Ми смо

Ауторско право је право које уживају ствараоци (аутори) књижевних, научних и уметничких дела (ауторска дела), а које им даје искључиво право коришћења или одобравања другима коришћења свог дела, а укључује и систем заштите тих права. У објективном смислу, оно је систем правних правила и начела које регулишу права које закон даје аутору дела.

Copyright protection

Ми смо

Ради ли се о статусу на друштвеној мрежи или чланку на приватном или службеном блогу, сигурно сте некада искористили садржај чија права за коришћење нисте поседовали. Уосталом, то “сви раде” па многи не разумеју зашто би овде могао постојати неки проблем.

​Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН - Александар Шапић основана је у априлу 2014. године на иницијативу нашег прослављеног ватерполисте и председника општине Нови Београд Александра Шапића. 

​Чика Боца је удружење родитеља, старатеља и пријатеља деце оболеле од малигних болести. Чланови су родитељи и пријатељи деце лечене од малигних болести.

Драги браственици помозимо нашем браственику Владану позови  1415 !!!

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.