Ауторска права и ми

Чињеница да се одређеном садржају на Интернету слободно може приступати не значи да текст, слика или видео секвенца, не подлеже ауторским и неким другим правима. У том смислу овај сајт и његов садржај се не издваја ништа више од тога.

Copyright

Ауторско право је право које уживају ствараоци (аутори) књижевних, научних и уметничких дела (ауторска дела), а које им даје искључиво право коришћења или одобравања другима коришћења свог дела, а укључује и систем заштите тих права. У објективном смислу, оно је систем правних правила и начела које регулишу права које закон даје аутору дела.

Copyright protection

Ради ли се о статусу на друштвеној мрежи или чланку на приватном или службеном блогу, сигурно сте некада искористили садржај чија права за коришћење нисте поседовали. Уосталом, то “сви раде” па многи не разумеју зашто би овде могао постојати неки проблем.

Милићевићи

Идеја за овај сајт добијена је после првог сабора Братства 2001 године, кад сам чуо да постоји књига Др. Проф Десанке Милићевић „Братство Милићевићи". Потрудио сам се, да дођемо до књиге, и одмах је цела слика око сајта постала јасна и целовита.

Пријавите се преко бесплатне е-маил претплате за примање обавештења о новим дешавањима.