Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН

Помозимо
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

​Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН - Александар Шапић основана је у априлу 2014. године на иницијативу нашег прослављеног ватерполисте и председника општине Нови Београд Александра Шапића. 

Циљ Фондације је да се помогне деци, одраслима, удружењима и установама на територији Републике Србије којима је помоћ неопходна.
Тренутно се помоћ прикупља за седамдесетиједно дете, 37 одраслих, 6 удружења и 8 установа, а број корисника константно расте. Свима њима потребна је помоћ добрих и хуманих људи како би добили битку за своје здравље и живот учинили лакшим, или својим корисницима омогућили бољи третман.


Од почетка рада фондације прикупљено је више од 236 милиона динара са више од миллион и четристо хиљада пристиглих СМС порука.
 

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН - Александар Шапић јединствена је у целој Србији. Пре свега због тога што даје једнаке шансе свима којима је помоћ потребна, а са друге стране даваоцима средстава пружа сигурност да ће помоћ отићи онима којима је намењена. У Фондацији се свима посвећује једнака пажња, не меримо туђу муку и проблеме, већ преко сајта www.будихуман.рс грађанима остављамо могућност да сами одлуче коме ће помоћи.
Такође, преко сајта се у сваком тренутку може видети колико је новца уплаћено и колико је још потребно одређеном коринсику. Корисници ни у једном тренутку немају контакт са новцем, а на основу достављених предрачуна сакупљена средства се са посебног подрачуна корисника директно уплаћују назначеним здравственим институцијама као пружаоцима услуга.

budihuman 01

Пријавите се преко бесплатне е-маил претплате за примање обавештења о новим дешавањима.