Ауторска права и ми

Ми смо
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Чињеница да се одређеном садржају на Интернету слободно може приступати не значи да текст, слика или видео секвенца, не подлеже ауторским и неким другим правима. У том смислу овај сајт и његов садржај се не издваја ништа више од тога.

Само се мањи део садржаја Интернета може се сврстати у јавно власништво, које се може слободно преузети, изменити, допунити, репродуко-вати и комерцијално користити, као што су уобичајени, општепознати и прихваћени графички симболи, дела која се по закону могу сврстати у јавно власништво, или дела за која није могуће установити ауторство или неке старе историјске књиге, старије од 50 година, којима је ауторско право истекло.

 

ре 

Пошто је овај сајт једним делом намењен приказу српске историје и српског народа кроз историју, део садржаја на овом сајту (текстови, фотографије, књиге, емисије, песме) није директно постављен на наш сајт нити на интернет од стране аутора и тима овог сајта, већ су прикупљени доступни линкови са сајтова као што су YouTube, Vimeo, MediaFire и других занимљивих интернет сајтова, тако да сносимо одговорност за потенцијално кршење ауторских права.

 

У том смислу уколико мислите да су ваша ауторска права повређена, молимо вас да нам се јавите на имејл или преко странице контакт и садржај ће бити уклоњен.

Пријавите се преко бесплатне е-маил претплате за примање обавештења о новим дешавањима.